Hotell och Vandrarhem

Skinnskattebergs
Brukshotell

Det anrika Brukshotellet Skinnsberg är beläget centralt i Skinnskatteberg med endast ett par minuters promenad till butiker, restauranger och tågstationen. En perfekt utgångspunkt för att utforska Skinnskatteberg med omnejd!

Vår inredningsidé är att ta hotellet tillbaka till dess rötter och återberätta brukets och hotellets historia med inslag av det lokala djur och naturlivet. Alla rum i våra två nyrenoverade hotell har trädgårdsutsikt och vi erbjuder prisvärda rum i olika standard och klasser. Vi erbjuder bl.a. frukost, gratis parkering och wifi, flera gästlounger med TV, bastu/relax, litet gym och game room (bl.a. pingis), kafé och snackbar. Gäster har även tillgång till utegrillplats och kökspentry med kyl/frys och köksutrustning.

Njut av vår stora terrass och lummiga trädgård för att äta utomhus/pick-nick, spela fotboll eller bara koppla av. Flera konferens- och möteslokaler finns också tillgängliga. Vi erbjuder husdjursfritt boende i Brukshotellet (huvudbyggnaden). Husdjur är välkomna i ett begränsat antal rum i Annexet och vi tar emot bokningar med husdjur via telefon eller e-post. Hjärtligt välkomna!

Tel/Phone +46 (0)222-419 19
Fritz Malmströms Väg 1, 739 31, Skinnskatteberg Facebook: @brukshotelletskinnsberg
Email: info@brukshotelletskinnsberg.se