Guidade turer

Riddarfoto

 Myrar med norrländsk prägel, mytomspunna berg med månghundraåriga träd, otaliga sjöar och trolska tjärnar där Storlommens skrik genomtränger den tidiga morgondimman, detta är en del av det som präglar vår mångfasetterade kommun. Här drar 

bl. a. Bergslagsleden och Geologislingan fram, här finns paddlingsvänliga sjöar och åar, vindlande åsar och här syns tydliga spår efter inlandsisens framfart.

Att med kameran i hand i detta vackra och bildsköna landskap; utforska, diskutera och njuta av naturens skönhet ger en intensiv känsla av ödmjukhet. Att bara vistas i naturen ger en känsla av upprymdhet men att även föreviga detta, ger naturupplevelsen ytterligare en dimension.

Kamerateknik, bildspråk och bildkomposition diskuteras ute i naturen men möjlighet finns också att i efterhand få en grundläggande insyn i bildredigering i Photoshop / Lightroom. Att se bilder utifrån de andra gruppdeltagarnas perspektiv efter avslutad vistelse ökar kunskapen och insikten om hur andra ser på sitt bildskapande och till detta ges också möjlighet om önskan finns.

Olika inriktning på exkursionerna:
Det stora eller lilla landskapet, fåglar mm.

Tel/Phone: +46 (0)70 – 256 38 30
Email: rf@riddarfoto.se
www.riddarfoto.se