Retreatcenter

Shambala Gatherings (f.d. Borntorpet).

Shambala Gatherings är ett intimt och personligt retreatcenter mitt i den svenska fina skogen. När du kommer till Shambala får du inte bara praktisera med de allra bästa internationella lärarna inom yoga, meditation, filosofi och andra discipliner inom andlighet, du kommer också bli en del av Shambala familjen. Du blir mottagen med öppna armar och lever i en hemtrevlig familjär atmosfär.
Projektet startade 2005 av en önskan att leva i gemenskap med naturen. Centret var i början ett konstnärskollektiv där kreativa kunde finna ro, samhörighet och yoga. Genom åren öppnades dörrarna då fler och fler ville uppleva detta sätt att leva på. 
Nu erbjuds retreats året runt. Om du kommer till Shamabala på vintern kommer du uppleva tystnad, stillhet och introspektion. Under somrarna är gemenskap och samhället i centrum. Då är våra huvudteman kreativitet, anslutning och glädje.

Köket på Shambala är lite av vårt hjärta. Glutenfri och vegansk frukost, lunch och middag lagas på plats med endast organiska råvaror.

Vintertid!
Kom upp till Borntorpet och njut av Vedeldad Bastu och isvak med Giuliano
från Brasilien. Ett väldigt bra sätt att hålla vinterdepressionen borta.
Skicka sms till 0736898007 för att boka och priser. Öppet varje dag!

 

Kontaktinformation:
Shambala Gatherings (f.d. Borntorpet).
Borntorpet 1, 739 92, Skinnskatteberg
https://shambalagatherings.com/

shambalagatherings@gmail.com

Öppettider:
Öppet året runt